CONSULT NUTRIȚIONIST

  1. Evaluări nutriționale detaliate

Voi analiza obiceiurile dumneavoastră alimentare și vă voi cere să întocmiți o listă cu alimentele preferate pe care le consumați frecvent, dar și cu cele care nu vă plac. Împreună vom examina conținutul frigiderului și al cămării pentru a identifica obiceiurile care contribuie la deficiențe nutritive sau excese alimentare, astfel încât să vă pot oferi recomandări personalizate. Scopul este să înțelegeți mai bine alimentele și rolul lor în menținerea sănătății.

  1. Managementul bolilor cronice prin nutriție

Bolile cronice precum: diabetul, hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, nivelul ridicat de colesterol, obezitatea, cancerul de colon, gastrita și pietrele la rinichi și altele, pot fi ameliorate prin alimentație. Veți primi planuri nutriționale personalizate pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate.

  1. Evaluarea și ajustarea dietei bazate pe teste de laborator

După o evaluare corectă a stării de sănătate, veți primi recomandări să efectuați un set de analize care să identifice carențele pe care le aveți și care ne vor ajuta să găsim cauza bolii dumneavoastră. Ca medic specialist, voi interpreta analizele efectuate de dvs., iar în urma acestei interpretări, veți primi un tratament și un regim nutrițional corespunzător.

BENEFICIILE PACIENTULUI

  1. Îmbunătățirea managementului bolilor cronice

Intervenția nutrițională poate ajuta la controlarea și ameliorarea simptomelor asociate cu diverse boli cronice, cum ar fi: diabetul, hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare și altele. Un plan alimentar adecvat poate  să reducă agravarea bolii.

  1. Personalizarea dietei

 În calitate de medic specialist, pot identifica posibilele deficiențe de vitamine și minerale și pot elabora un plan nutrițional personalizat, adaptat nevoilor, stilului de viață și preferințelor alimentare. Dieta propusă este echilibrată, nutritivă și perfect ajustată nevoilor dvs.

  1. Optimizarea sănătății digestive

Recomandările nutriționale pot ajuta la ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi:  sindromul de intestin iritabil, boala celiacă,  sau intoleranțele alimentare, prin ajustarea tipurilor și cantităților de alimente consumate.

  1. Organizarea Meselor cu Ajutorul Agendei și al unui Timer

Veți învăța să recunoașteți și să apreciați noi alimente, familiarizându-vă cu gustul și textura lor. Să vă organizați timpul și mesele cu ajutorul unei agende și a unui timer (dispozitiv de cronometrare ).  Monitorizarea meselor vă ajută să fiți mai atenți la ceea ce mâncați, astfel încât să puteți fi mai conștienți de alimentația dvs.